Infobrev 3/2024

Idag informerar vi om följande ärenden:

Vi börjar med en viktig påminnelse:

  • Laguppställningar lämnas via ProCup senast 31.5.2024. Ni kommer inte att ha tillgång att själva göra justeringar efter det på ProCup. Ändringar/anmälningar efter det datumet fram till att turneringen är igång kan göras via oss mot en avgift på 25€ per person. Kom ihåg att också alla tränare och lagledare ska vara med på laguppställningar. Vi påminner också om att en spelare endast får representera ett lag i turneringen (även om föreningen har med flera lag kan spelaren endast representera ett av lagen).
  • För de som har A- eller B-paket, fyll i era matallergier på ProCup senast 31.5.2024.

Gruppdelningen är nu klar. Gruppdelningen samt på vilka spelplaner grupperna spelar finns publicerat här på vår hemsida. Spelschema publiceras senast i slutet av den här veckan. Det skickas till lagen via mejl och publiceras på vår hemsida.

Registrering: Alla lag som åker från Åbo med Viking Line den 14 juni kl 08:45 ska registrera sig vid Alandia Cups infobord ombord på båten, som finns i närheten av konferensavdelningen. Vi delar bland annat ut Alandia Cup-armband till deltagarna, diplom och namnskyltarna som lagen använder vid invigningen när dom tågar genom stan. Alla andra lag: Vi kommer att informera er var ni kan registrera er och hämta era deltagarpaket.

Invigningen för Alandia Cup äger rum fredagen den 14 juni. Lagen samlas på torget 18:00. Klockan 18:15 är det paradmarsch genom stan mot Wiklöf Holding Arena, där programmet fortsätter. Kartan för torget hittar ni här.

På lördag den 15 juni kl 18:00 spelas Nationella Ligans match Åland United - FC Honka och matchen i Finska Cupen mellan IFK Mariehamn och KuPS spelas på söndag den 16 juni kl 19:00. Matcherna spelas på Wiklöf Holding Arena och det är gratis inträde för alla Alandia Cup-deltagare.

Disco och annat skoj ordnas på måndag den 17 juni kl 18:00-21:00 vid Badhusparken i Mariehamn. (OBS att vi har bytt dagen pga Finska Cupen.) Kartan hittar ni här.

Program för veckan - uppdateras kontinuerligt på vår hemsida. Vi tipsar också om att läsa all info under rubriken Cup Info - FAQ.

I våra kiosker kan man endast betala med kort, ingen kontantbetalning.

Det finns inga första hjälp-stationer på plats utan vi rekommenderar alla lag att ha sina egna första hjälp väskor med. Om man behöver besöka akuten/hälsocentralen är adressen Doktorsvägen 1, Mariehamn och telefonnummer +358 18 535 117.

Information om måltidstider och matsedel finns på vår hemsida. Måltider serveras på tre olika skolor; på Övernäs och Strandnäs North äter endast de som också övernattar på skolorna, på Strandnäs South äter alla andra (de som övernattar där, alla som har B-paket samt de som köper enskilda matbiljetter).

Enskilda matbiljetter kan köpas i Alandia Cup-kansliet vid Strandnäs South. Det finns ett begränsat antal matbiljetter att köpa.

Välkomna!